• A kosarad üres.
a
  >  Bemutatótermünk

NÉZZ BE HOZZÁNK!

Örömmel mutatom be neked Csodavilág bemutatótermünket, a ManóABC babawebshop átvételi pontját. Tájékoztatunk, hogy személyes vásárlásra is van lehetőséged  a gyulai átvevő pontunkon, ahol megismerheted termékeinket.

Mielőtt jössz ezeket kérlek vedd figyelembe:

A ManóABC nem boltként működik, szeretném is megőrizni az oldal webshop jellegét, ugyanakkor szeretnék neked lehetőséget is biztosítani arra vonatkozóan, hogy lásd élőben is azokat a csodákat, amiket nálunk tudsz beszerezni. Indulás előtt ajánlom, hogy nézd meg a shop kínálatát, írj magadnak egy listát, hogy mit néznél meg, gyere célirányosan. Mindegyik termék mellett látod, hogy készleten van-e az adott darab, vagy rendelhető-e a státusza.

Ezeket a termékeket meg tudod nézni, ha viszont ragaszkodsz a rendelhető darabokhoz, és nem probléma, hogy várni kell rá akár több hetet, akkor szívesen megrendeljük neked. Előfordulhat, hogy a kinézett termék éppen elfogyott mire érkeznél, ezért kérlek ne haragudj, igyekszünk gyorsan pótolni minden elfogyott termékünket.

Ha teheted, hívj fel telefonon, +36204154018, hogy biztos legyen valaki a bemutatóteremben,  aki meg tud neked mutatni mindent. Általában a reggeli órakában már nyitva vagyunk, egy pici ebédszünet után, akár délután is jöhetsz.  Ha nem tudom felvenni a telefont azonnal, vissza foglak hívni.

Jó, ha tudod, mivel nem bolt vagyunk, hogy mindig van bejövő/kimenő áru dobozokban a helyiségben, ezen ne lepődj meg. Igyekszünk szépen rendben tartani mindent, de elsősorban webshop vagyunk.

Ha a helyszínen szeretnél vásárolni, biztosítunk neked erre is lehetőséget az alábbiak szerint:

Minden esetben leadunk egy helyszíni rendelést a webshopban a személyes átvételt megjelölve. Csak így adhatjuk át neked a helyszíni rendelésed! Minden esetben azonnal számlát kapsz. A helyszínen készpénzzel fizethetsz, vagy netbankos, azonnali utalással, amit a telefonodról indíthatsz. Bankkártya terminálunk nincs!

Várunk szeretettel!

Címünk: 5700, Gyula, Tiborc utca 12.