a
  >  Fizetés és szállítás

Fizetési és szállítási  módok

Utánvét + házhozszállítás: Magyarország területén belül a megrendelt terméke(ke)t az Express One Kft. futár bevonásával szállítjuk házhoz. Minden csomag küldeményben számlát küldünk.  Kérjük, hogy a csomag átvételekor a csomag és a csomagolás épségét szíveskedj ellenőrízni ! Ha sérülést észlelsz, jelezd a futárnak, vetess fel vele jegyzőkönyvet és ne vedd át a csomagot! A futárnál bankkártyával is fizethetsz.

Előre utalás+házhozszállítás: Rendelésed végösszegét előre utalással is ki tudod egyenlíteni. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelő lapon is feltüntetjük neked, de a “Kapcsolat” menüpontban is megtalálod a számlaszámunkat. Amennyiben ezt a fizetési módot választod, kérünk, hogy addig ne indítsd el az utalást, amíg nem küldünk neked értesítést arról, hogy összekészítettük a csomagod.  Amint megérkezett a pénz a számlánkra indítjuk a csomagot.

Személyes átvétellel: előzetes telefonos időpont egyeztetéssel lehetséges.

Csomagjaink feladását általában hetente kétszer végezzük, ez hétfő, és csütörtök. A visszaigazolásokban mindig jelezzük neked, hogy melyik napon, milyen csomagszámmal adtuk fel a küldeményedet, így te is nyomon tudod követni a csomag útját.

Szállító partnerünk: GLS Hungary Kft.

Áraink a következők Magyarország területén belül:

Házhoz szállítás utánvéttel és előre utalással : 1850Ft (Kivétel, ha akciót hirdetünk a szállítással kapcsolatban)

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft felett